Phishing mail herkennen

Phishing mail herkennen

05 november 2020

Hoe herken je phishing mails en moet je ze melden? Je KBC-verzekeringsagent geeft je concrete tips over het herkennen van deze berichten en hoe je ze kan melden.

De federale overheid heeft maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit heeft ook een impact op onze werking.

Mijn kind gaat op kot

Mijn kind gaat op kot

06 oktober 2020

Help, mijn kind gaat op kot! Een nieuw avontuur voor zowel ouder als kind dat een heleboel extra zorgen met zich meebrengt. Waarmee moet je rekening houden?

Beste Klant, Ons kantoor is gesloten op woensdag 25/12 en donderdag 26/12. Alsook op woensdag 01/01/2020. De andere dagen zij wij graag tot uw dienst. Bij dringende gevallen kan u ons steeds bereiken op het nummer 0475/261587 Wij wensen u een prettig eindejaar en een succesvol 2020!!

Onze nieuwe website!

Onze nieuwe website!

28 oktober 2019

Met enige trots stellen we jullie onze nieuwe website voor. Als KBC-verzekeringsagent waren altijd al een stapje voor en dat geldt vanaf nu ook op het internet!

Veel schade aan woningen wordt veroorzaakt door wateroverlast. De Belgische zomers zijn alsmaar meer extreem, vandaag heet weer, morgen hevige regen. Wat is de beste manier om dit te voorkomen?