Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

Pensioen voor zelfstandigen

Pensioen voor zelfstandigen

03 december 2020

Bescherm als zelfstandige je toekomst met een aanvullend pensioen. Het pensioen van een ondernemer ligt laag en vul je best aan met een IPT. Ontdek het KBC Keyman Benefit Plan.

Phishing mail herkennen

Phishing mail herkennen

05 november 2020

Hoe herken je phishing mails en moet je ze melden? Je KBC-verzekeringsagent geeft je concrete tips over het herkennen van deze berichten en hoe je ze kan melden.

De federale overheid heeft maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit heeft ook een impact op onze werking.

Mijn kind gaat op kot

Mijn kind gaat op kot

06 oktober 2020

Help, mijn kind gaat op kot! Een nieuw avontuur voor zowel ouder als kind dat een heleboel extra zorgen met zich meebrengt. Waarmee moet je rekening houden?

Beste Klant, Ons kantoor is gesloten op woensdag 25/12 en donderdag 26/12. Alsook op woensdag 01/01/2020. De andere dagen zij wij graag tot uw dienst. Bij dringende gevallen kan u ons steeds bereiken op het nummer 0475/261587 Wij wensen u een prettig eindejaar en een succesvol 2020!!